ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Χρόνια Πολλά φίλοι μου!!!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία...... με υγεία φίλοι μου αυτό είναι το σημαντικότερο  από όλα αγάπη για όλους μας για τους ανθρώπους που αγαπάμε και τους γύρω μας.... 
Ας αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που μας στενοχώρησαν μας άγχωσαν και ας απολαύσουμε τις γιορτές με χαρά και ζώντας όσο πιο έντονα γίνεται...! 
Δεν ξέρω για σας άλλα για μένα τα φετινά Χριστούγεννα έχουν έναν τόνο χαράς αναγέννησης και αισιοδοξίας με σημαντικότερο να δίνουμε σημασία στην υγεία μας αν έχουμε αυτό  έχουμε το μεγαλύτερο δώρο!!!


Τα Χριστούγεννα μου έχουν έναν τόνο παραμυθιού φέτος!! Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθα επιτέλους να φτιάχνω τον πιο τέλειο και funky φιόγκο στα μαλλιά μου για δείτε σας αρέσει???
 Την ίδια μέρα αποφάσισα να πάω να δοκιμάσω το πιο τέλειο ever cupcake που δεν θα μπορούσε να μην ήταν εμπνευσμένο από το πνεύμα τον Χριστουγέννων!! Toni Martin Kifisia
Tις επόμενες  μέρες μετά από αμέτρητες ώρες για ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και την έξοδο μου φυσικά γυρίζοντας στο σπίτι ήρθε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο μου καθώς τα Χριστούγεννα έχω και εγώ γιορτουλα βρε παιδιά!!! 
Παρόλο αυτά ομολογώ πως οι χριστουγεννιάτικοι έξοδοι αν έχεις  την κατάλληλη παρέα και βρεις και το κατάλληλο μέρος να πιεις ένα ποτήρι κρασί με κοριτσοπαρέα και να αναλύεις πράγματα από την παιδική σου ηλικία και να δεις την διαδρομή της ζωής σου μέχρι τώρα είναι απλά απίστευτες στιγμες!! 
ΕΕΕΕ!! ναι αν το ρίξεις και λιγο έξω και πιεις κάτι παραπάνω θα γελάσεις και λιγο παραπάνω εγώ αυτο παθαίνω παντως οταν πίνω χαχααχαχ!!
Και τελικά ερχόμαστε μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα όπου ανυπομονείς να γίνει ένα θαύμα ή ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί,και ο κόσμος τρέχει να κάνει τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τις τελευταίας στιγμής και εσύ βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το τι να βάλεις το βράδυ!! Φέτος θέλησα να δώσω μια πιο παραμυθένια πινελιά στο ντύσιμο μου άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα παραμυθία???

Το 
Φόρεμα μου και διπλά η μια όλων των κοριτσιών μανία τι άλλο....Από τις πενήντα αποχρώσεις του γκι!! ΕΘΙΣΜΌΣ!!


Και όλη αυτή η προετοιμασία αυτών των Χριστουγεννιάτικων ημερών έρχεται να κλείσει ο ερχομός του πιο τέλειου δώρου για την γιορτή μου μικρό και παραμυθένιο όπως ταιριάζει στην διάθεση μου για φέτος!!! Τι λέτε???
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!