EXELIA press day

Είχα την χαρά πριν λίγες μέρες να παραβρεθώ στο press day των νέων προϊόντων της σειράς EXELIA.
Ας μάθουμε λοιπόν λίγα περισσότερα,η ελληνική εταιρία Cana δημιούργησε τη σειρά περιποίησης και φροντίδας προσώπου EXELIA, συνδυάζοντας τη γνώση της επιστήμης με τη σοφία της φύσης. Η σειρά EXELIA έχει ως βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και έχει εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας. H σειρά EXELIA αξιοποιεί το ελαιόλαδο μέσα σε επιστημονική σύνθεση που διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τα προϊόντα της σειράς EXELIA αναπτύσσονται και παράγονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά και υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Τα προїόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα. Δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα.

Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.






6 σχόλια: