Healthy tips...



Ο χειμώνας είναι εδώ και μαζί με αυτόν το κρύο και δυστυχώς και ο οργανισμός μας είναι ευάλωτος στο κρυολόγημα...
Ένα από αυτά με ταλαιπωρεί και εμένα εδώ και μερικές μέρες, για αυτό και δεν έχεις δει μέχρι στιγμής κάποιο καινούργιο outfit post...
Σήμερα θα σου δείξω το μυστικό για να καταπολεμήσω το κρυολόγημα, αλλά και να επανέλθω γρήγορα από αυτό..
Η βιταμίνη C είναι συνώνυμη με την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, σε συνδυασμό όμως με καλή διατροφή την περίοδο που είμαστε κρυωμένοι.
  Επίσης, λόγω του ότι με το κρυολόγημα μειώνεται και η όρεξη, είναι απαραίτητη η λήψη μιας πολυβιταμίνης που αναπληρώνει τα θρεπτικά συστατικά και τονώνει τον οργανισμό για γρήγορη ανάρρωση.
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα πίνω  ήδη Vitamini C 1000 mg αναβράζουσα, αλλά και  Echinace με βιταμίνη C και αυτή αναβράζουσα, της εταιρίας Lanes και ήδη νιώθω καλύτερα!!
Πέρα όμως από τις βιταμίνες θέλω να σου δείξω αλλά δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτή την φορά αναφέρομαι στην Μαγία Μπύρας, ως φυσικό σκεύασμα με μεγάλη διατροφική αξία λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσική πηγή των βιταμινών Β, αμινοξέων και μετάλλων. Το υψηλό ποσοστό υδατανθράκων που περιέχει καθιστά τη μαγιά μπύρας μία πλήρη τροφή μεγάλης διατροφικής αξίας.
 Οι υδατάνθρακες δίνουν στον οργανισμό την ενέργεια που έχει ανάγκη για να εκτελέσει τις εσωτερικές του μεταβολικές λειτουργίες.
Τέλος, αν βρίσκεσαι και εσύ σε περίοδο που θες να χάσεις κάποια περιττά κιλά γιατί μην ξεχνάς Χριστούγεννα έρχονται και θες να φας και κάτι παραπάνω, Kcaligram είναι η λύση..
Η σύνθεση του Kcaligram, χάρη στις ιδιότητες των συστατικών του, βοηθά το σώμα σας να  καίει περιττό λίπος και θερμίδες.
Συγχρόνως ενισχύει τη μυϊκή μάζα και συμβάλλει στη μείωση πόντων και δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα τη μείωση πρόσληψης επιπλέον θερμίδων στα επόμενα γεύματα..
Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν Lanes??
xxx
 










1 σχόλιο: