Φέρτε το καλοκαίρι στο σπίτι σας



Ο καιρός πάει να μας τρελάνει και το καλοκαίρι δε φαίνεται να έρχεται ακόμα. Μια μικρή επέμβαση στο σπίτι είναι ικανή να αλλάξει τη διάθεση και γιατί όχι να γίνει προάγγελος του καλοκαιριού που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε όλοι.

  Αντικαταστήστε τα καλύμματα των μαξιλαριών στο σαλόνι σας με άλλα πιο φωτεινά, σπασμένα χρώματα ή με καλοκαιρινά μοτίβα,που μπορούν να δώσουν καλοκαιρινή αίσθηση 
στο χώρο  σας. 


Μαξιλάρια ZARA HOME

Για όσους δε θέλουν να τολμήσουν πολλές αλλαγές αλλά να διατηρήσουν το στιλ του χώρου τους ανανεώνοντας χρωματικά τον χώρο τα χρώματα 
όπως μπλε σκούρο, μπεζ της άμμου και κόκκινο είναι η πιο safe και must επιλογή για το καλοκαίρι, όπως επίσης και οι ρίγες. 
  Επιπλέον μπορούν να αντικαταστήσουν τα φωτιστικά που έχουν με άλλα που θα δώσουν αέρα ανανέωσης.
  Για να ολοκληρωθεί η εικόνα του χώρου ενδείκνυται η χρήση ίδιου μοτίβου με το φωτιστικό για να μην αποτελεί μοναδικό και ξένο κομμάτι στο χώρο.



Κεράκια ρομαντική ατμόσφαιρα, ότι πρέπει για το καλοκαίρι.
 Λοιπόν δεν έχουμε παρά να αποθεώσουμε την ύπαρξη των κεριών στο χώρο.
Τοποθετήστε σε γυάλινα βάζα άσπρα βότσαλα ή άμμο και βάλετε ρεσό σε αυτά.

Εναλλακτικά τοποθετείστε διακοσμητικά κοχύλια και αντεριές ή βότσαλα σε ένα δοχείο, προσθέστε νερό και αφήστε τα ρεσό να επιπλέουν.
 Γυάλινο δοχείο IKEA

Τέλος, σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού αποτελούν και τα διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο και τα καλάθια.Αυτό ταιριάζει σε σπίτια που το κυρίαρχο χρώμα του χώρου είναι από τη γκάμα των μπεζ και δευτερεύον χρώμα αμελητέας έξαρσης. 
Χρησιμοποιείστε καλάθια με μικρό βάθος είτε για να τοποθετήσετε κεράκια μέσα σε αυτό είτε εάν έχετε φυτά στο χώρο χρησιμοποιείστε το για να καλύψετε τις κλασικές γλάστρες.

Deco Ideas and κείμενο by





6 σχόλια: